GET Malle

Uitbreiding van een bestaande apotheek met de bovenliggende woning.

De integratie van de bovenliggende woning stond toe om enerzijds een ruime aangename onthaalruimte te creƫren, en anderzijds om een gedeelte van de bereidingsruimte op de verdieping te plaatsen.

 

100-0023_IMG.JPG
100-0017_IMG.JPG
100-0016_IMG.JPG
100-0014_IMG.JPG
100-0013_IMG.JPG
100-0012_IMG.JPG
100-0010_IMG.JPG
100-0027_IMG.JPG
DSC01542x.JPG
DSC01541x.JPG
DSC01540x.JPG
DSC01537x.JPG
DSC01536x.JPG
DSC01535x.JPG
DSC01527x.JPG
DSC01524x.JPG
DSC01523x.JPG
DSC01521x.JPG
DSC01520x.JPG
DSC01518x.JPG
DSC01517x.JPG
DSC01513x.JPG
DSC01510x.JPG
DSC01509x.JPG
DSC01506x.JPG
DSC01505x.JPG
DSC01502x.JPG
DSC01498x.JPG
DSC01497x.JPG
DSC01495x.JPG
DSC01492x.JPG
DSC01491x.JPG
DSC01489x.JPG
DSC01486x.JPG
DSC01484x.JPG
DSC01479x.JPG
DSC01476x.JPG
DSC01471x.JPG
DSC01468x.JPG
DSC01466x.JPG
DSC01465x.JPG
DSC01462x.JPG
DSC01456x.JPG
DSC01433x.JPG
DSC01432x.JPG
DSC01426x.JPG
DSC01425x.JPG
DSC01424x.JPG
DSC01548x.JPG
DSC01518x.JPG