top of page

Hamer Kruibeke

Burchtstraat 170, Kruibeke

Opdrachtgever: Hamer HTI & FOJA Groep

Kruibeke

Oplevering: augustus 2023

Een bestaande moto-garage werd gedurende jaren gebruikt als uitvalsbasis voor een bedrijf in sanitaire technieken, en door Hamer aangekocht als nieuwe uitvalsbasis. Op het bestaande perceel werd het appartement en een deel van de loods gesloopt, om een nieuwe loods bij te bouwen. Deel van de oude showroom kreeg intern een verdieping, en daar huizen nu de kantoren van de Belgische poot van dit bedrijf dat zich specialiseert in industriële pompsystemen.

De bestaande loods werd integraal geïsoleerd en gerenoveerd, ook de nieuwe loods en het kantoor werden voorzien van hedendaagse technieken qua verwarming en ventilatie om een optimaal werkcomfort te garanderen. Zo wordt de nieuwe loods verwarmt met vloerverwarming op warmtepomp.

In de kantoren realiseerden we enerzijds een "warm welkom" voor bezoekers en personeel, waar iedereen zich meteen een kopje koffie kan nemen in een aangename inkomhal. Anderzijds werd hier al het mogelijke gedaan om de warmtelasten tot een minimum te beperken, door te kiezen voor een massieve structuur ter ondersteuning van de nieuwe verdieping, zonwering te voorzien op alle ramen en te kiezen voor vloerverwarming + topcooling.

Het was heel fijn om van de klant te lezen dat zij hun nieuwe collega's aantrekken door te stoefen over hoe fijn het werken is in hun nieuw gebouw...!

 

bottom of page